Får du inget svar från Madame?

Har du skickat iväg en ansökan via formuläret men inte fått något svar från Madame? Testa att fylla i och skicka formuläret en gång till och dubbelkolla att din mejladress är korrekt ifylld. Madame har väldigt svårt att mejla tillbaka på en slarvigt ifylld adress.

5 reaktioner till “Får du inget svar från Madame?

 1. Hej madame jag skulle verkligen vilja träffa dig för en session men bor i.västmanland. så jag undra om du skulle kunna göra en skype session? Och hur ser du ut?’

  1. Hej Daniel
   Hade du sagt Västerbotten hade jag hållit med dig om avståndet. Men Västmanland? 😂😂 Det är inte så värst långt. Det är bara att få tummen ur. Vill man träffa mig så får man anstränga sig. Jag gör endast sessioner irl.

   Jag ser ut som ett riktigt åkerspöke! 👹👻 Eller så kanske jag är riktigt snygg? 😂 Tänk om jag ser ut som att jag älskar det jag gör och har ett stort sadistiskt leende när jag plågar dig?

 2. Hej madame jag skulle vilja träffa dig. Bor i Jönköping har skickat in ett formulär , Väntar nu på ditt svar förväntansfullt. Vart i Jönköping ligger din mottagning för antar att du har en mottagning.

  1. Du har inte gjort din läxa ordentligt Eddie! Det står tydligt för den som läser att vi träffas på ett hotellrum. Ett hotellrum som du bokar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *