FAQ

Säljer du sex?
Nej! Jag säljer inga sexuella tjänster. Dvs. ingen penetrering, inga avsugningar, avrunkningar eller happy endings. Jag kommer inte hjälpa dig att få utlösning.

Får man se dig naken?
Jag är alltid fullt påklädd och tar aldrig av mig kläderna under en session. Visar mig inte heller i underkläder eller är lättklädd på annat vis.

Får man ta på dig?
Det är INTE fritt fram att ta på mig. Det sker endast med min tillåtelse och på de ställen där jag för tillfället låter det ske. Till exempel vid fotdyrkan. Om du tar på mig utan tillåtelse så riskerar du att jag avbryter sessionen i förtid och går.

Är du en prodomina?
Ja, jag är en proffesionell domina, dvs en domina som tar betalt för att dominera. På engelsk kallas det Pro-Domme. (Vissa vill kalla det Dominatrix men det är mer förknippat med att även sälja sexuella tjänster.)

Hur bokar man en session?
Du fyller i formuläret på kontaktsidan. Jag mejlar tillbaka och du får en lista att fylla i och mejla tillbaka till mig igen. Vi bokar en tid för en kort träff och ser om vi klickar. Efter det väljer vi datum och tid för en session och du bokar hotellrum.

Tar du emot nybörjare?
Ja det gör jag väldigt gärna! Om du är nybörjare så går jag varligt fram då du kanske inte vet vad du gillar eller vart dina gränser går. Vi pratar mycket och provar olika saker under avslappnade former.

Använder man stoppord?
Ja det är en självklarhet att den jag träffar får använda stoppord under sessionen. Vanligast är ”Rött” för stopp/avbryt, och ”Gult” för att pausa lite, minska hårdhet eller tempo. ”Grönt” används om allt är okej och du vill fortsätta. Om du är tystad med en gag så kommer vi fram till ett annat sätt som du signalerar stopp på.

Kan man ha en session utan stoppord?
Ja, det är möjligt men det är inget jag gör med vem som helst. Du måste vara erfaren inom bdsm och veta vilka gränser du har och hur du reagerar under tiden och efteråt. Du ska kunna förklara för mig varför du inte vill använda stoppord och vad du vill uppnå genom det. Det är inte säkert att jag går med på att genomföra en session utan stoppord trots detta.

Har du någon egen dungeon?
Inte än, tyvärr. Du träffar mig i Jönköping i ett hotellrum som du bokar.

Tar du alltid betalt? 
Ja det gör jag. Även om du bara vill överlämna en gåva så måste du alltid betala för min tid

Har du sessioner med kvinnor också?
Nej, inte i nuläget. Det är män jag älskar att plåga.

Finns det saker du inte gör?
Jag gör bara det jag har angett på min sida. Så det är ingen mening att fråga om jag utför andra saker.  Jag har under inga omständigheter sex med dig av något slag. Det går alltså inte att förhandla sig till det genom att betala extra.
Jag utför inte heller scat eller wet. Att bränna, skära, kastrera och annat som ger bestående skador är lika uteslutet.